Καλωσήρθατε

Είστε έτοιμοι για μοναδικής ποιότητος ελληνικούς λέβητες θέρμανσης;

πάμε

Λίγα λόγια

Εμπειρία και ποιότητα, που αποκτάς μετά από 40 χρόνια στον τομέα αυτόν!

Οι στόχοι μας, η φιλοσοφία μας, οι αρχές μας

Ακολουθούμε ορισμένες σταθερές αρχές, πάνω στις οποίες βασίζεται η επιτυχία μας.

Σκοπός μας είναι η βιομηχανική παραγωγή και η εμπορία πιστοποιημένων ειδών κεντρικής θέρμανσης, οικιακής και επαγγελματικής χρήσης καθώς και η παραγωγή εξειδικευμένων μεταλλικών κατασκευών, διαθέτοντας τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και το κατάλληλο ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

 • Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια
 • Ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής αποτελεί ένα ελκυστικό πακέτο προσφοράς προς τον πελάτη μας
 • Σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται και αλλάζει, αλλάζουμε κι εμείς, αλλά οι βασικές μας αξίες παραμένουν σταθερές

Η αποστολή της ΒΕΚΑΝ είναι να παρέχει λύσεις και υπηρεσίες ώστε ο πελάτης να κερδίζει αποτέλεσμα δραστικό, ποιοτικό και μακροχρόνιο. Αυτό είναι και το κριτήριο επιτυχίας της ΒΕΚΑΝ. Για αυτό το λόγο η εταιρία ΒΕ.Κ.ΑΝ. επενδύουμε συνεχώς τα κέρδη μας δημιουργώντας πιο αξιόπιστα προϊόντα.

Αναλυτικά

Μελέτη

Επειδή οι ανάγκες των πελατών μας είναι διαφορετικές, θα ολοκληρώσουμε μαζί τη μελέτη, κατα την οποία θα βρούμε για εσάς τον κατάλληλο λέβητα.

Παραγωγή

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, θα ξεκινήσει η παραγωγή του δικού σας λέβητα, προσαρμοσμένος επάνω στις πραγματικές σας ανάγκες.

Εξυπηρέτηση

Μετά την παραλαβή του, δεν τελειώνει η συνεργασία μας. Θα είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε - από ρυθμίσεις έως και συμβουλές.

Τροφοδοσία

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που το επιτρέπουν οι αποστάσεις, μπορούμε να σας τροφοδοτήσουμε και με πέλλετ υψηλής ποιότητας, για να μην έχετε προβλήματα λειτουργίας.

Λέβητες ΒΕΚΑΝ - υψηλή ποιότητα κατασκευής

Όλοι οι λέβητες της ΒΕ.Κ.ΑΝ. παράγονται από το προσωπικό μας με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων ακολουθώντας της οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση, ώστε να είστε πάντα σίγουροι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή.

Έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και αυτό συνεπάγεται από την ελκυστική τιμή, την υψηλή ποιότητα, τις πιστοποιημένες τεχνικές λύσεις και τους πολλαπλά, σε διάφορες συνθήκες, ελέγχους λειτουργίας.

Η υψηλή ποιότητα τους σε συνδυασμό με το μεγάλο βαθμό απόδοσης, προσδίδει στους λέβητες της ΒΕ.Κ.ΑΝ. αποτελεσματικότητα, οικονομία και ασφάλεια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και αυτός είναι ο κύριος λόγος που τα προτιμούν οι συνεργάτες μας.

Για αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή κατά την παράγωγή του αλλά και στην υποστήριξη του. Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον η ΒΕΚΑΝ ανταποκρίνεται στην ανάγκη των πελατών για σίγουρες, γρήγορες και ουσιώδεις λύσεις και τους προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας αλλά και άριστο εξουσιοδοτημένο service.

Και μετά την πώληση, η ΒΕΚΑΝ θα εξεκολουθεί να βρίσκεται δίπλα σας

Θεμελιώδης αρχή της εταιρίας μας είναι η υποστήριξη των πελατών μας μετά την πώληση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα παροχής τεχνικών συμβουλών και service με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλα προϊόντα μας.

Κάθε προϊόν αποτελεί ένα δείγμα της ανωτερότητας της εταιρίας μας και επιθυμούμε να μας διαφημίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Άμεση ενημέρωση, πώληση και εξυπηρέτηση, με τη χρήση της σημερινής τεχνολογίας

Η ΒΕ.Κ.ΑΝ. είναι σήμερα ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα στον τομέα της κατασκευής ειδών θέρμανσης με συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Η πορεία της εταιρείας και η εξειδίκευση στο αντικείμενο έχει ως αποτέλεσμα την αποκόμιση σημαντικών εμπειριών σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της. Τέλος, η πολυετής επαγγελματική δραστηριότητα της εταιρείας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της, έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας μεταξύ προμηθευτών, συνεργατών και πελατών προς την επιχείρηση.

Η πορεία της εταιρείας και η εξειδίκευση στο αντικείμενο έχει ως αποτέλεσμα την αποκόμιση σημαντικών εμπειριών σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της. Τέλος, η πολυετής επαγγελματική δραστηριότητα της εταιρείας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της, έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας μεταξύ προμηθευτών, συνεργατών και πελατών προς την επιχείρηση.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Επισκευτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και ενημερωθείτε με την ησυχία σας γύρω από τα προϊόντα μας. Συγκρίνετε αυτά που σας ενδιαφέρουν μεταξύ τους, και εάν το επιθυμείτε - επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας λύσουμε κάθε απορία!

Επιπλέον υπηρεσίες μας

Κατόπιν επιθυμίας σας, μπορούμε να προσφέρουμε και τις εξής υπηρεσίες μας:

Έλεγχος του χώρου εγκατάστασης

Εάν δεν είστε σίγουρος, μπορούμε να ελέγξουμε τον χώρο εγκατάστασης, ώστε να είμαστε σίγουροι για την καταλληλότητα του.

Εξυπηρέτηση στην εγκατάσταση

Εάν δεν έχετε δικό σας θερμοϋδραυλικό, μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιον από αυτούς που συνεργάζονται με την εταιρεία μας.

Έλεγχος καλής λειτουργίας

Θέλετε να είσαστε σίγουρος, πως ο λέβητας σας είναι έτοιμος για τη χειμερινή περίοδο; Μπορούμε να κάνουμε έγκαιρα έναν γενικό έλεγχο.

Εγκατάσταση ανταλλακτικών

Ακόμη και μετά τη λήξη της εργοστασιακής εγγύησης - μπορούμε να φροντίσουμε αν χρειαστεί, ώστε ο λεβητας σας να λειτουργεί πάντα σαν καινούριος.

Ενδεικτικά

Από τη νέα μας σειρά

Λέβητας πέλλετ

ρωτήστε μας

 • Καύσιμη ύλη: πέλλετ
 • Ενεργειακή απόδοση: Α++
 • Ονομαστική ισχύς: 40kW
 • Χωρητικότητα νερού: 100lt
 • Διαστ. καπνοδόχου: 150mm
δείτε περισσότερα

Λέβητας πέλλετ

ρωτήστε μας

 • Καύσιμη ύλη: πέλλετ
 • Ενεργειακή απόδοση: Α++
 • Ονομαστική ισχύς: 120kW
 • Χωρητικότητα νερού: 200lt
 • Διαστ. καπνοδόχου: 180mm
δείτε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Κάντε κλικ στην ερώτηση για να δείτε την σύντομη απάντηση

 • Το κόστος της θέρμανσης ανέρχεται περίπου στο 60% του συνολικού σας ετήσιου κόστους ενέργειας, επομένως ένας αποδοτικός λέβητας παρέχει μεγάλη εξοικονόμηση. Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία θέρμανσης έχει βελτιωθεί πολύ ώστε να αυξήσει τις επιδόσεις (κατανάλωση, θόρυβος, εκπομπές, ευκολία στη χρήση). Επιπλέον, οι κανονισμοί έχουν γίνει ακόμα πιο αυστηροί. Για τους λόγους αυτούς, το να αντικαταστήσετε τον παλιό σας λέβητα πετρελαίου (ακόμα και αν λειτουργεί σωστά) έχει πολλά οφέλη: ένας λέβητας στερεών καυσίμων ΒΕ.Κ.ΑΝ. προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση στο λογαριασμό ενέργειας, μεγάλη άνεση και ευκολία στη χρήση. Οι λέβητες ΒΕ.Κ.ΑΝ. εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου σε σχέση με τους λέβητες πετρελαίου, από 30% μέχρι 60%, ανάλογα με τον τύπο του συστήματος που συγκρίνεται. Διατίθενται με μία  προηγμένη σειρά συστημάτων ελέγχου θερμοκρασίας, που παρέχουν τη μέγιστη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Εγγυόνται υψηλή απόδοση και είναι Class 5 με μειωμένες εκπομπές οξειδίων του αζώτου (NOx) και μονοξειδίου του άνθρακα (CO).

 • Η σωστή επιλογή αλλά και η συντήρηση του συγκροτήματος λέβητα – καυστήρα σε ένα σύστημα θέρμανσης μπορεί να μας προσφέρει σημαντική οικονομία και γι’ αυτό είναι πρωταρχικής σημασίας, ιδιαίτερα τώρα που η εξοικονόμηση είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Επιλέγοντας ένα σύστημα θέρμανσης στερεών καυσίμων της ΒΕ.Κ.ΑΝ. έχετε εγγυημένο και πιστοποιημένο μεταπωλητικό έλεγχο και υποστήριξη σε οτιδήποτε αφορά το σύστημα θέρμανσης ΒΕ.Κ.ΑΝ. που επιλέξατε, η ΒΕ.Κ.ΑΝ. θα είναι δίπλα σας για σας δώσει λύσεις όσον αφορά την κατάλληλη επιλογή καυσίμου αλλά και την ιδανική ρύθμιση του καυστήρα ώστε να επιτύχετε την μικρότερη δυνατή κατανάλωση αλλά και την μέγιστη δυνατή φίλια προς το περιβάλλον καύση.

 • Η καυση του πέλλετ έναντι του πετρελαίου μπορεί να φέρει εξοικονόμηση ενέργειας εώς και 60%. Το πετρέλαιο έχει θερμογόνο δύναμη 11,9 KWh/lt. Αυτό σημαίνει ότι ιδανικά 1 λίτρο πετρελαίου αποδίδει 11,9 KWh θερμικής ενέργειας. Ωστόσο, η τελική αποδιδόμενη θερμική ενέργεια εξαρτάται από το βαθμό απόδοσης του καυστήρα μας. Θεωρώντας, για παράδειγμα, βαθμό απόδοσης 90%, για κάθε kWh θέρμανσης που θα χρειαστούμε, απαιτούνται: 1/(11,9x 0.9)= 0,093 λίτρα πετρελαίου. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι φέτος (περίοδος 2018-2019) το μέσο κόστος για το πετρέλαιο θέρμανσης υπολογίζεται να διακυμανθεί γύρω από τα 1,15 ευρώ ανά λίτρο το κόστος για κάθε κιλοβατώρα θερμικής ενέργειας με πετρέλαιο υπολογίζεται στα 0,093 x 1,15 ευρώ=  0,10695 ευρώ. Η μέση θερμογόνος δύναμη των πέλλετ είναι περίπου 5 KWh/Kg. Οπότε, για απόδοση του καυστήρα γύρω στο 90%, για θερμική ενέργεια 1KWh απαιτούνται 1/(5 x 0.90)= 0,22 Kg πέλλετ με μέσο κόστος 0,25ευρώ/kg. Οπότε, συνολικό κόστος για 1KWh θέρμανσης από πέλλετ: 0,055 ευρώ.

 • Ο λέβητας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το σημαντικότερο κομμάτι ενός συστήματος θέρμανσης καθώς είναι εκείνη η συσκευή στην οποία όλη η παραγόμενη θερμότητα από την καύση προσδίδεται στο νερό και το θερμαίνει. Λόγω της σημαντικής αυτής λειτουργίας τους, η σωστή επιλογή του παίζει τεράστιο ρόλο όσον αφορά τόσο το επίπεδο θέρμανσης που θα έχουμε όσο και για την εξοικονόμηση που μπορούμε να εξασφαλίσουμε. Σε κάθε περίπτωση, της επιλογής του λέβητα η εταιρία μας σας παρέχει μελέτη από εξειδικευμένο τεχνικό προκειμένου να καθοριστεί το απαιτούμενο μέγεθος αλλά και ο ιδανικός τύπος λέβητα αναλόγως του καυσίμου που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε.

 • Οι λέβητες μικτής καύσης ΒΕ.Κ.ΑΝ. σας δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα είδη καυσίμων με αποτέλεσμα περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Με τον έλεγχο των καυσαερίων πετυχαίνουν αυτόματη εναλλαγή από το ξύλο στην βιομάζα ούτως ώστε να μην μένετε ποτέ από θέρμανση στον χώρο τον οποίο θέλετε να καλύψετε. Χάρη στην υψηλή τους απόδοση και στις ανώτερες προδιαγραφές τους , έχουν αρκετά υψηλό βαθμό απόδοσης ενώ η διάρκεια ζωής της μπορεί να φτάσει έως και τα 30 χρόνια, είναι πιστοποιημένοι από επίσημους φορείς. Κατασκευάζονται από πιστοποιημένη λαμαρίνα χάλυβα, πάχους 5 χιλιοστών, βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Οι λέβητες μικτής καύσης ΒΕ.Κ.ΑΝ. είναι ειδικά σχεδιασμένοι για την καύση προϊόντων βιομάζας και παρέχουν ευκολία στη χρήση.

 • Ο υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου αναλαμβάνει την λειτουργία του λέβητα με πλήρη διαχείριση της καύσης και του κυκλώματος του νερού, κάνοντας έτσι όσο τω δυνατών απλούστερη την λειτουργία ενός συστήματος θέρμανσης ΒΕ.Κ.ΑΝ. Η σχεδίαση του λέβητα διευκολύνει τη διαδικασία της εισαγωγής καύσιμης ύλης καθώς και τον εύκολο καθαρισμό του. Το καύσιμο που δέχεται μπορεί να ποικίλει από πέλλετ και ξύλο, μέχρι καλαμπόκι, πυρήνες, αμύγδαλα, φλούδες κ.α. Η επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο που θέλουμε να θερμάνουμε ελέγχεται από τον θερμοστάτη χώρου.

Η ομάδα μας

Απευθείας επικοινωνία με το τμήμα που επιθυμείτε

Εξυπηρέτηση πελατών

καθημερινά 10:00 - 14:00 ώρα

Γραμματεία

καθημερινά 10:00 - 14:00 ώρα

Παραγωγή

καθημερινά 10:00 - 14:00 ώρα

Μεταφορά-Παράδοση

καθημερινά 10:00 - 14:00 ώρα

ΒΕΚΑΝ

Επικοινωνήστε μαζί μας με κάποια από τις παρακάτω δυνατότητες που σας προσφέρουμε.

ΒΙ.ΠΕ Αθύρων
57100 Άθυρα Πέλλας

vekanathira@gmail.com

23910 91287