Λιγα λογια για εμας...

Η επιχείρησή μας, δημιουργήθηκε το 1978 στα Άθυρα Πέλλας από τον Στέφανο Βελκόπουλο. Από το 2003 φιλοξενείται στις καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

Στόχος και δέσμευσή μας από τότε, είναι να παράγουμε προϊόντα θέρμανσης μεαλης απόδοσης φιλικά προς τον χρήστη, οικονομικά, με περιβαλλοντική ευθύνη και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καταναλωτή.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία εξελιγμένων προϊόντων παρέχοντας παράλληλα λύσεις στα ενεργειακά προβλήματα της θέρμανσης, εισάγοντας εναλλακτικούς τρόπους με την χρήση βιομάζας.

Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ορόσημα που την έχουν κάνει κυρίαρχο και ρυθμιστή στον κλάδο της θέρμανσης με βιομάζα.

Οι σύγχρονες εξελίξεις καθώς και η έντονη ανταγωνιστικότητα οδήγησαν την ΒΕ.Κ.ΑΝ. σε διαδικασίες πιστοποίησης της παραγωγής της και για αυτόν τον λόγο κάθε μηχάνημα που εξέρχεται από την γραμμή παραγωγής της ΒΕ.ΚΑ.Ν είναι πιστοποιημένο με ISO9001:2000 και CE.

Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον η ΒΕ.ΚΑ.Ν ανταποκρίνεται στην ανάγκη των πελατών για σίγουρες, γρήγορες και ουσιώδεις λύσεις και τους προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας αλλά και άριστο εξουσιοδοτημένο service.

Η αποστολή της ΒΕ.ΚΑ.Ν είναι να παρέχει λύσεις και υπηρεσίες ώστε ο Πελάτης να κερδίζει αποτέλεσμα δραστικό, ποιοτικό και μακροχρόνιο. Η αποστολή αυτή είναι και το κριτήριο επιτυχίας της ΒΕ.ΚΑ.Ν.

Τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας

ΚΑΥΣΙΜΟ

Στους λέβητες στερεών καυσίμων ΒΕ.ΚΑ.Ν μπορεί να χρησιμοποηθεί ως καύσιμη ύλη ξύλο, ξυλοκάρβουνο, μπριγκέτα, όλοι οι τύποι πέλλετ και όλοι οι τύποι βιομάζας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Οι λέβητες κατακευάζονται σύφωνα με τις προδιαγραφές ΕΝ 303-5. Όλες οι θερμαινόμενες επιφάνειες είναι συμμορφούμενες με τις προδιαγραφές του προτύπου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση με το μικρότερο δυνατό κόστος.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Οι λέβητες στερεών καυσίμων ΒΕ.ΚΑ.Ν. μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης κατοικιών, κτιρίων, βιομηχανοστασίων, θερμοκηπίων, σχολείων, εστιατορίων κ.λ.π.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν οι λέβητες ΒΕ.ΚΑ.Ν. είναι τα εξής:

  • Ανθεκτική κατασκευή
  • Εύκολη συντήρηση και καθαρισμός
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Ασφαλής και απλή χρήση
  • Χαμηλή κατανάλωση
  • Εξοικονόμηση χρημάτων