Λεβητας πελλετ eco Delight

Χαλύβδινος λέβητας Pellet, τριών διαδρομών καυσαερίων με οριζόντιους αυλούς, με πόρτα ειδικά διαμορφωμένη για εύκολο άνοιγμα και τοποθέτηση καυστήρα Pellet ΒΕ.Κ.ΑΝ. BS-2600 & BS-2600XL. Κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΝ 303-5.

Οι υψηλής απόδοσης λέβητες eco delight προσφέρoυν την μέγιστη δυνατή οικονομία στην κατανάλωση του πέλλετ με το σύστημα διαχείρισης καυσαερίων και την πλήρη εκμετάλλευση όλης της θερμαινόμενης επιφάνειας του χώρου καύσης και των διαδρομών του καυσαερίου. Αυτό γίνεται από το αισθητήριο ελέγχου του ηλεκτρονικού πίνακα που ελέγχει πλήρως το ποσοστό και την θερμοκρασία των καυσαερίων η οποία καταλήγει στην έξοδο του λέβητα, με αποτέλεσμα την χαμηλότερη, την αποδοτικότερη, την οικονομικότερη καύση σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες πέλλετ.

Η σειρά eco delight χάρη στην εύκολη πρόσβαση στις επιφάνειες για καθαρισμό γίνετε ακόμα πιο φιλική προς τον χρήστη χωρίς να υπάρχουν δυσκολίες με συχνούς καθαρισμούς. Ο καθαρισμός γίνεται εύκολα ανοίγοντας την μπροστινή πόρτα του λέβητα και τραβώντας το πίσω συρτάρι από το κουτί καυσαερίων του λέβητα.

Οι λέβητες της σειράς eco delight διατίθενται σε μεγάλο εύρος ισχύος, αποτελούν την ιδανική λύση για οικονομική και οικολογική θέρμανση σε οικιακές αλλά και επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

  • Ενεργ. κλάση: Α++
  • Κατασκευή: ΒΕ.ΚΑ.Ν
  • Ενημέρωση: 20 Φεβ. 2020
  • Περισσότερα: στο eShop