Σομπες πελλετ - σειρα Venus

Πιστοποιημένη μη-ηλεκτρική σόμπα αθόρυβης λειτουργίας με τροφοδοσία βαρύτητας και πρωτοποριακό σχεδιασμό ώστε να μεγιστοποιεί την απόδοση της.

Η σόμπα VENUS της ΒΕ.Κ.ΑΝ. εξαλείφει την ανάγκη για ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τροφοδοσίας με φυσική βαρύτητα χωρίς να χρειάζεται όλα τα τυπικά ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη που βρίσκονται σε παραδοσιακές σόμπες πέλλετ.

Αυτή η κατοχυρωμένη επαναστατική σχεδίαση είναι η μόνη με πιστοποίηση ISO και CE μη ηλεκτρική σόμπα για πέλλετ στην αγορά σήμερα.

Η VENUS είναι εύκολο να ξεκινήσει την λειτουργία της ανοίγοντας απλά το καπάκι ροής του πέλλετ και ρίχνοντας ένα κομμάτι προσανάμματος στον ανοξείδωτο πυρίμαχο θάλαμο καύσης της. Η ρύθμιση έντασης της φλόγας γίνεται με το άνοιγμα και το κλείσιμο των εισόδων καθαρού αέρα στο μπροστινό μέρος της σόμπας. Το ίδιο εύκολος είναι ο καθαρισμός και συντήρηση της αδειάζοντας απλά το δοχείο της στάχτης. Το παράθυρο σας επιτρέπει να δείτε τη φλόγα να κινείται πάνω στο σώμα της σόμπας που αποτελείται από κοιλοδοκό 100mm.

Το καλύτερο απ' όλα, η σόμπα VENUS προσφέρει οικονομία χώρου χάρη στο καινοτόμο σχεδιασμό της, διευκολύνοντας έτσι την εγκατάσταση της ακόμα και σε μικρούς χώρους. Εφόσον δεν χρησιμοποιεί καθόλου ηλεκτρική ενέργεια, η σόμπα αυτή είναι η τέλεια πηγή θερμότητας για περιοχές που είναι επιρρεπείς σε διακοπές ρεύματος ή εκτός των εγκαταστάσεων του δικτύου.

  • Ενεργ. κλάση: Α+
  • Κατασκευή: ΒΕ.ΚΑ.Ν
  • Ενημέρωση: 20 Ιαν. 2022
  • Περισσότερα: στο eShop