Λεβητας ξυλου Vesta

Χαλύβδινος λέβητας ξύλου κατασκευασμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΝ 303-5.

Με πλούσια θερμαινόμενη επιφάνεια, τριών οριζοντίων διαδρομών, ευρύχωρο θάλαμο καύσης, εύκολη πρόσβαση σε όλες τις επιφάνειες για καθαρισμό. Στο μπροστινό μέρος διαθέτει δύο πόρτες, για τροφοδοσία, συντήρηση και καθαρισμό.

Η σειρά λεβητών ξύλου Vesta προσφέρει την μέγιστη δυνατή οικονομία στην κατανάλωση του ξύλου με το σύστημα διαχείρισης καυσαερίων. Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχει πλήρως το ποσοστό και την θερμοκρασία των καυσαερίων η οποία καταλήγει στην έξοδο του λέβητα, με αποτέλεσμα την χαμηλότερη, την αποδοτικότερη, την οικονομικότερη καύση σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες ξύλου.

Σε όλη την σειρά Vesta υπάρχει η δυνατότητα για τοποθέτηση καυστήρα πέλλετ ΒΕ.Κ.ΑΝ. BS-2500 και BS-2600 καθώς και καυστήρα βιομάζας προώθησης BS-4000. Μετά από την τοποθέτηση των καυστήρων βιομάζας και πέλλετ σας δίνεται η δυνατότητα για αυτόματη εναλλαγή από ξύλο σε πέλλετ.

Ο λέβητας προσφέρεται μαζί με ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων BS-1000, σετ βαλβίδων ασφαλείας και φυσητήρα αέρα καύσης. Οι λέβητες vesta διατίθενται σε μεγάλο εύρος ισχύος, προσφέροντας λύσεις για οικονομική και οικολογική θέρμανση σε οικιακές, αγροτικές, βιομηχανικές, επαγγελματικές εφαρμογές.

  • Ενεργ. κλάση: Α++
  • Κατασκευή: ΒΕ.ΚΑ.Ν
  • Ενημέρωση: 20 Φεβ. 2020
  • Περισσότερα: στο eShop