Σομπες πελλετ - σειρα Fena 22kW

Μη ηλεκτρική σόμπα, αθόρυβης λειτουργίας, με φούρνο - η σχεδίασή της είναι τέτοια που το μεγάλο τζάμι στην θυρίδα της, σας επιτρέπει να βλέπετε όλο το σώμα της φλόγας.

Είναι η ιδανική επιλογή για κάποιον που ψάχνει να βρει μια σόμπα πέλλετ που θα τον ζεστάνει, οικονομικά, αθόρυβα, δίνοντας του και την δυνατότητα να χρησιμοποιεί τον φούρνο της για να μαγειρεύει, και το σημαντικότερο θα μπορεί να βρει ανά πάσα ώρα και στιγμή οποιοδήποτε ανταλλακτικό ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα άμεσα.

Αν ψάχνει λοιπόν όλα τα παραπάνω, τότε είναι σίγουρο πως θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος επιλέγοντας την σόμπα FENA. Η σόμπα FENA όπως και όλα μας τα προϊόντα είναι ελεγμένα με τους πιο απαιτητικούς ελέγχους, καθώς η αυστηρή επίβλεψη της γραμμής παραγωγής μας βασίζεται στα υψηλότερα ευρωπαϊκά στάνταρ ποιότητας.

Οι σόμπες είναι πιστοποιημένες με CE και γραμμή παραγωγής ISO κατασκευασμένες σύμφωνα με το πρότυπο EN 15250:2007 και για αυτό το λόγο η εταιρία μας για κάθε προϊόν που εξέρχεται της γραμμής παραγωγής εγγυάται με γραπτή τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας ότι πληρεί τις προδιαγραφές που αναφέρονται στα τεχνικά του χαρακτηριστικά και παρέχει την απαραίτητη τεχνική κάλυψη και υποστήριξη σε όλη την διάρκεια της εγγύησης.

Η εταιρία μας είναι πάντα δίπλα στον πελάτη για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα προκύψει με ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και καθώς είμαστε για πάνω από μία 15ετία στο χώρο, αυτό μπορούν να το εγγυηθούν εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας, γιατί θεωρούμε πως η σχέση μας με τον πελάτη δεν τελειώνει με την πώληση αλλά αρχίζει.

Η απλή λειτουργία της FENA, αλλά και το γεγονός πως δεν χρειάζεται χρήση ηλεκτρικού ρεύματος για να λειτουργήσει την καθιστούν την ιδανικότερη επιλογή ακόμα και στις πιο ακραίες χειμερινές συνθήκες καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που σε αρκετές περιοχές της χώρας ακόμα και σε αστικά κέντρα έχουμε συχνές διακοπές ρεύματος λόγο κακοκαιρίας ή προβλημάτων στο δίκτυο.

Είναι απλή στην χρήση της από το άναμμα έως και το σβήσιμό της:

Η έναυσή της γίνεται με ένα φλόγιστρο, αφού πρώτα ανοίξετε τις θυρίδες καυσίμου που συνδέουν το δοχείο καυσίμου με τον καυστήρα.
Η αυξομείωση της έντασης της φλόγας γίνεται εύκολα και απλά τραβώντας τον μοχλό που βρίσκεται κάτω από την θυρίδα της σόμπας.
Το μαγείρεμα με την σόμπα FENA είναι εύκολο καθώς με το θερμόμετρο που υπάρχει στο εμπρός μέρος του φούρνου σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την θερμοκρασία του, στους βαθμούς που εσείς επιθυμείτε.
Το σβήσιμό της γίνεται κλείνοντας διαδοχικά της δύο θυρίδες ροής καυσίμου(πρώτα την επάνω και μετά από τέσσερα λεπτά την κάτω) έχοντας τον αέρα στην μεγάλη σκάλα η σόμπα σβήνει μετά από δεκαπέντε περίπου λεπτά.
Παραδίδεται με δύο σχαράκια διαφορετικού μεγέθους για τον καυστήρα ενός μικρού και ενός μεγαλύτερου, ώστε να προσφέρει μία ακόμα επιλογή στην ένταση της καύσης.

ΒΕΚΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑΣΙΑ...

  • Ενεργ. κλάση: Α+
  • Κατασκευή: ΒΕ.ΚΑ.Ν
  • Ενημέρωση: 05 Αυγ. 2022
  • Περισσότερα: στο eShop